60-tals brud!

Håller för fullt på att packa inför vår tripp till Skåne, massa spännande jobb väntar och ett besök till syster yster som jag inte sett sedan i somras ska bli så kul!
Naturligtvis blir det fokus på NOSTALGI under veckan så mina finaste plagg ska med bland annat denna ljuva drömklänning :)
 
 
Här sitter den på vackra Karin som fotades utanför Gnarps kyrka för kommande utställning, bjuder på några ytterligare bilder men spar naturligtvis på den "utvalda".
 
 
 
 
Nej nu måste jag ut i studion igen, skor, hattar och annat smått och gott har jag ännu inte hunnit få ner i min ganska så sprickfärdiga resväska :)

Brinnande ben och Pippi Långstrump!

 Jag har en stor talang för att skaffa otippade skador igår var det dags igen :( Har fått en allergisk reaktion mot något okänt på mina ben, ser ut som om jag doppat dem i syra och det bränner rejält. Kan inte sitta så att jobba var otänkbart vid datorn i alla fall, tog istället itu med att inreda ett hörn i sommar studion för stå rakt upp och ner det klarar jag :)
 
 
Först fick jag ta bort Hobbit sovrummet och sopa rent efter helgens fest.
 
 
Målade vitt och funderade ett bra tag..
 
 
Sakta började ett rum ta form och så plötsligt visste jag vems rum jag vill ha som studio över sommaren.
 
 
Kan ni gissa vems? 
 
 
Börjar bli färdig behöver nog en eller ett par frivilliga modeller att test fota :) någon som är sugen? Hör gärna av er i så fall! Nu får jag tyvärr ge mig för ikväll mina brinnande ben och jag ska försöka sova lite :)

Sagan om ringen!

Så var det äntligen dags för sonens efterlängtade maskerad party tema: Sagan om ringen! Då min son aldrig väljer det enklaste så ville han naturligtvis vara RADAGAST the BROWN, här ser ni honom tillsammans med bäste vännen som är utklädd till dvärgen Bombur.
 
 
Stiliga grabbar :) Vi har under de senaste veckorna förvandlat våran loge till baren The Prancing Pony där ett gästabud skulle hållas om de inbjudna gästerna klarade en resa genom skogen fylld med uppdrag och faror visade det sig.
TACK vare mina underbara vänner ELENA GRADIN och HANNA-KARIN BERGLUND och deras fantasiska fantasi, skicklighet och skådespel blev kalaset en succé!
Barnen startade vid en dvärgkonungs grav, där fick de ett brev som ledde dem ut i skogen, snart stötte de på en vacker alv och så var äventyret igång!
En massa spännande uppdrag löste de tillsammans med alven, bjuder på lite bilder.
 
 
 
 
 
 
Snart upptäckte de att någon iaktog dem...
 
 
 
 
Plötsligt måste de söka skydd, någon närmade sig.
 
 
 
Nu gällde det att snabbt ta sig undan faran.
 
 
 
 
Men snart var kampen mellan det goda och det onda ett faktum!
 
 
 
 
 
När allt hopp verkade vara ute kunde barnen rädda alven med den magiska ramsan de lärt sig!
Den onda skrämdes iväg..
 
 
 
 
Nu kunde de i lugn och ro slutföra uppdragen.
 
 
 
 
Tillslut tog de sig fram till Brie och möttes av en vakt.
 
 
Som tur var hade de rätt lösenord och de välkomnades till gästabudet!
 
 
 
 
Alla som ville fick sedan testa att rida en sväng.
 
 
 
 
Sist blev det paket öppning och en super nöjd son tackar alla sina vänner som gjorde dagen så magisk!
 
 
 
 
Jag är så tacksam till mina kära vänner ELENA och HK, ni är fantastiska vilket jobb ni lagt ner. Har fått så mycket positiv feedback på kalaset från både barn och vuxna men framförallt gjorde ni min son överlycklig! För en Sagan om ringen tok som han blev dettta perfekt, ett minne för livet! Hoppas, tror och önskar att ni kommer få göra en massa roliga jobb framöver lycka till och återigen TACK!!!