Månadens Retro!

Del 2 av månadens retro!
Styling/Makup/Hår:  Ak Gomes nostalgifotografen    Modeller: Åsa & Sarah
 
 Åsa har en läcker rutig klänning i strl 48, skor i strl 40 och ett rött plasthalsband samtliga plagg går att låna vid fotografering.
 
Sarah har en underbar rutigdräkt i strl 48 som jag fyndade på en loppis för ynka 40:- Hatten är i strl M/L och skorna är i strl 40, den lilla handväskan är min farmors "gå på begravnings "väska och betyder en hel del för mig trots sitt oansenliga utseende.
Tycker Sarah passar fantastiskt bra i rött men vet att hon gillar grönt lite mer så bara för dig...
 
 
Nästa söndag kommer det fler foton från 60-tals butiken Månadens Retro håll utkik!
 

50-tal i läckert kök!

 
För några veckor sedan var vi hemma hos en mycket trevlig familj och fotade dem i deras urläckra 50´tals kök!
Det är så roligt att fota utanför studion tycker jag, blir en helt annan känsla i fotona eller vad säger ni?
Tänk efter noga innan ni bokar er vintage/retro fotografering är det kanske något ställe som skulle passa extra bra till de foton ni vill ha?
Vi åker gärna ut och kan komma med förslag om ni själva inte har några idéer :)
 
 
Måste säga att min mintgröna "Marylin" klänning passade utmärkt in i det här köket! Kläder och skor är mina och går utmärkt att låna vid fotografering, makeup och hår stod Anja själv för!
 
 
 
 
Älskar den här typen av fotograferingar, har man en genomgående stil i sitt hem exempelvis 50-tal är det roligt att fota hela familjen i hemmet stylade i 50-tal förståss.
Varför inte utnyttja vårt paket som ger en fotobok på 40sidor ?
Vilket roligt minne eller annorlunda julklapp!
 
I dagarna släpper jag min nya prislista som innehåller fler paket i fler prisklasser, hör gärna av dig via hemsidan www.tagfoto.se så skickar jag en prislista till dig!
 
 

Sommar i höstrusket!

Sitter och fryser med raggsockorna på och en kopp hett te vid min sida, det regnar och är iskallt men på kontoret skiner solen! Packar en massa härliga foton ifrån sommarens alla härliga fotograferingar, tänkte bjuda på några riktigt soliga bilder på ett glatt syskongäng som kom på besök i juli!